Postikulut

Yli 70 euron tilaukset aina ilman postikuluja! Ei koske nukkekoteja, koska ne ovat niin kovin painavia :) Nukkekodeille tulee ison postipaketin kulut.

Toimitustavan voi valita, kun ostokori siirtyy kassalle. Yleisin toimitustapa on normaali postipaketti. Pienet, alle 3 cm paksut tuotteet voidaan lähettää myös pienlähetyksenä ilman seurantakoodia.

Tuotteista

Huomioithan, että tuotteet on tarkoitettu aikuisharrastajille. Monissa paketeissa on pienien osien vuoksi valmiiksi painettuna teksti ei alle 12-vuotiaille tai alle 14-vuotiaille!

Minimitilaus

Minimitilausmäärää ei ole! Toimitamme pikkiriikkisetkin tilaukset :)

Jälkitoimitus

Välillä tuotteita jää jälkitoimitukseen, mikä tarkoittaa, että tuote on loppunut varastosta, mutta niitä on tulossa lisää. Tilanne ilmenee varsinkin messujen jälkeen, jolloin verkkokaupan varastosaldoja ei ole vielä ehditty päivittää. Jälkitoimitukseen jäänyt tuote toimitetaan yleensä kahden viikon kuluessa.

Ilmainen toimitus myyntipisteisiin

Nukkekotikauppa Mineillen täydentää myyntipisteiden valikoimaa kerran kuussa kuun vaihteen jälkeen ja siihen mennessä tilatut tuotteet toimitetaan valittuun myyntipisteeseen ilman lähetyskuluja. Toimitustavan voi valita ostoskorista kassalle siirryttäessä.

Ilmainen toimitus markkinoille

Tuotteet voi tilata ilman lähetyskuluja myös nukkekotimarkkinoille, joissa Nukkekotikauppa Mineillen on mukana. Valitse toimitustavaksi markkinat ja kerro lisätiedoissa, mille markkinoille olet tulossa.


Lahjakortista

Ostaessasi lahjakortin, saat joko konkreettisen numeroidun kortin postitettuna omaan tai lahjan saajan osoitteeseen tai saman numerokoodin sähköpostiin.

Sähköpostikoodi käy verkkokaupassa ja konkreettinen kortti sekä markkinoilla että verkkokaupassa. Koodi kirjoitetaan tilauksen yhteydessä kohtaan "Lisätietoja".